your color collection

Persoonlijker kan een vloer niet worden!

De YOUR Color vloer is een licht geborsteld eiken vloerdeel van Zweedse kwaliteit. Het is voorzien van een slijtvaste, dekkend gespoten beschermlaag in een zijdeglans kleur. Uw klant kan standaard kiezen uit wit, grijs, antraciet of zwart. Daarnaast kan er gekozen worden uit elke RAL-kleur. Persoonlijker kan een vloer niet worden! 

Dankzij een lockverbinding kan er met deze plank een ‘strakke’ designvloer gemaakt worden. De plank is verkrijgbaar in de plankmaat 14 x 190 mm.

Black

White

Antracite

Mouse grey

STONE COLLECTION

De Stone Collection vloeren hebben een doorleefd karakter met natuurlijke en realistische beschadigingen die het hout een eeuwenoude uitstraling geven. Deze kleuren onstaan door  een unieke bewerking met stenen en water. Stone washed.

YOUR COLOR COLLECTION

De  Your Color Collection  bestaat uit vloeren in een dekkend slijtvaste afwerklaag op kleur. De markt voor deze vloeren groeit in een hoog tempo. We schrijven ‘YOUR’, omdat uw klant kan kiezen uit elke RAL-kleur. Persoonlijker kan een vloer niet worden!

TRADITIONAL COLLECTION

Traditional Collection omdat deze houten vloeren op een traditionele manier worden gelegd. Massief hout verlijmd en genageld. Als visgraat of Hongaarse punt. In de unieke Stone washed kleuren.